Dorothy Perkins Piegāde & Atsauksmes

ārzemju interneta veikaliApģērbu bodīšu pasaulē nav otra tāda, kurā varētu atrast daudz un pat vēl vairāk, kā vien Dorothy Perkins iespējas garderobes papildināšanai. Anglijas modes apģērbu veikalu pasaulē šis tiek uzskatīts par modes lauvu, un kā jau pieklājas jebkuram karalim, diktē savā teritorijā notiekošo. Šogad, kleitu kolekcijas ir papildinātas arī ar slaveno māsu Kardašianu kleitu kolekcijām, bet, vai viņu apģērbu līnija arī kļūs tik pat populāras, kā viņas - arī tas atkarīgs no publikas.



Dorothy Perkins piegāde un atsauksmes

Piegāde tiek nodrošināta visā Eiropas Savienībā, kas nozīmē, ka tā tiek nodrošināta arī uz Latviju. Klientu ērtībām tā tiek iedalīta divās daļās - standarta un express. Standarta sūtījumu piegāde tiek nodrošināta bez maksas automātiski, ja vien jūsu pirkums tiks veikts par vairāk nekā 50 eiro. Piekritīsiet, ka tā taču nav liela summa, vai ne? Express piegāde garantē, ka jūsu pasūtījums būs izsekojams un saņemsiet to vidēji trīs dienas ātrāk nekā izmantojot standarta iespēju.

Atpakaļ sūtīšana

Var taču gadīties, ka pirkums neder, nepatīk vai esat pārdomājis. Tas ir pilnīgi normāli un jūs varat izmantot savas atteikuma tiesības 14 dienu laikā. Diemžēl atpakaļ sūtīšanas izmaksas jums būš jāsedz pašiem. Ja atrodaties Apvienotajā Karalistē, tad varat atgriezt nopirktās preces veikalā, bet šāda iespēja nepastāv citās valstīs. Ja preces sūtāt ar pastu, lūdzu saglabajat pierādījumu par izsūtīšanu, lai gadījumā, ja pasts neizpilda savu uzdevumu, jūs varat pierādīt, ka esat veicis preču atgriešanu. Ievērojat, ka higiēnas apsvērumu dēļ apakšveļa un zeķes, kas ir attaisītas no to orģinālā iepakojuma nevar tikt pieņemtas atpakaļ. Naudas atgriešana notiek 28 dienu laikā.

Atsauksmes

Atsauksmes ir dažādas. Daži lietotāji ziņo, ka viņu pieredze ir ideāla, bet citiem savukārt ir radušās ķibeles ar preču atgriešanu atpakaļ. Jāuzsver, ka tik lielam modes preču tīklam vienmēr būs arī kādas ķibeles un nevarētu teikt, ka šis būtu izņēmums salīdzinoši ar citiem.


Dorothy Perkins sieviešu apģērbu interneta veikals piedāvā ikdienišķus, bet ļoti gaumīgas un lētas iespējas iepirkties. Ne jau savādāk, tas būtu lielākais sieviešu apģērbu pārdevējs Lielbritānijā! Tā iepirkšanās centru skaits ir mērāms 600 veikalos, kas ir izpleties gandrīz visā Eiropā. Iesakām novērtēt tā lieliskās atlaides, kad var nopirkt stilīgas kleitas vai glītus mēteļus, samaksājot par tiem 15 – 25 €.

Ar ko vēl izceļas Dorothy Perkins interneta veikals? Ar stilīgajām somām un dažādo svārku kolekciju, stilīgām kleitām un ziemas mēteļiem, tāpēc varēsi nopirksi gan nepieciešamo sezonai, gan ja ir konkrēta nepieciešamība.

Ko pateikt vienā teikumā par to? Šis ir stilīgu sieviešu apģērbu ārzemju interneta veikals un tā saudzīgais cenu diapazons ir pieejams jebkuram.