Pasūti lētus apģērbus no Dorothy Perkins


ārzemju interneta veikaliNosaukums Dorothy Perkins modes pasaulē nozīmē daudz. Tomēr ne visiem kaut ko izsaka vārds mode - jo tā šķiet neaizsniedzama, domāta teju izredzētajiem un galu galā dārga. Bet te viss ir savādāk.

Šis sieviešu apģērbu veikals ir diktators Anglijas modes pasaulē un tas ir lielākais valstī ar vairāk nekā 600 tirdzniecības vietām. Neatkarīgi no sabiedrības slāņa  saskan ar ikviena vēlmēm, tā kā tajā tirgojas lēti sieviešu apģērbi.


Nav nekādas nozīmes, vai esi Dorothy Perkins sieviešu apģērbu veikalā pirmo reizi vai ienāc atkārtoti, regulārās atlaides un īpašie piedāvājumi aizraus pat tad, ja nav bijis pat vēlmes kaut ko iegādāties.
Atlaides jaunākajām modes kolekcijām noteikti iespējams sagaidīt jau pēc 3 mēnešiem, tāpēc lai nepārmaksātu, ieteikums ir mazliet nogaidīt pēc to parādīšanās apritē, kaut arī izpārdošanu laiks ir samērā neilgs, tomēr nodrošinās par vismaz 30 - 50 % izdevīgāku pirkumu.
Kopumā tiek piedāvāts ļoti plašs kleitu klāsts un tieši ar tām veikals ir īpaši slavens. Tās radītas saviesīgiem vakariem, ikdienišķi formāliem notikumiem un vienkārši saulainām vasaras dienām. Pašas lētākās maksā sākot no 10 GBP, bet summa ar ko vidēji jārēķinās ir sākot no 20 GBP.

Neturēsim noslēpumā, ka veikals ir piepildīts ar augstpapēžu - īsākām un augstākām kurpēm, kas pieskaņojamas komplektā ar kleitām. Tā kā visdažādāko veidu ir mērāmi simtos, noteikti pakavējies, lai atrastu arī šajā sadaļā sev kaut ko piemērotu. Par apmēram 20 - 30 GBP ir iespējams iegādāties stilīgas lietas vasarai un šis ārzemju interneta veikals šajā ziņā noteikti nepievils.


Par šo ārzemju interneta veikalu kopsummā tas arī būtu viss. Lai nu kā, sadarbību tas patiešām slēdz tikai ar augstu novērtētiem modes dizaineriem, un iekļūšana tā dizaineru rindās saprotamu iemeslu dēļ ir uzskatāma par lielu pagodinājumu. Ja Tu vēlies papildināt savu garderobi ar stilīgiem apģērbiem par saudzīgu cenu, šajā veikalā tam vienmēr būs iespēja.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru