Joprojām nepārspējamais ASOS!

ārzemju interneta veikali
ASOS ir viens no pieredzējušākajiem dalībniekiem interneta veikalu tirgū. Kad citi vēl tikai sēdēja interneta lietošanas autiņos, viņiem tirdzniecība internetā bija pastāvīgs bizness. Facebook vairāk nekā 3 miljoni cilvēku ir apliecinājuši savu patiku pret to. Vai Tu arī?

ASOS ir līderis jau pašos pirmsākumos. 2000. gadā, kas bija tikai pirmais darbības gads, The Sunday Times to novērtēja par gada labāko apģērbu zīmolu pārdevēju. Tā apmeklējums sasniedz dienā vismaz 500 000 unikālo lietotāju un ir viens no pasaulē mīlētākajiem apģērbu interneta tirgotājiem.

ārzemju interneta veikali

Ja pievēršam mazāku vērību prestižajam un plašajam kolekciju klāstam, iepirkšanās ASOS visvairāk ir vērta izpārdošanas sadaļā, jo, škiet, ka cenu ziņā tas ir mazliet dārgs ārzemju apģērbu interneta veikals. Toties, izpārdošanas notiek nepārtraukti un cenu samazinājums bieži pat pārsniedz 70 % robežu. Daļa no sadaļā esošajām precēm ir atgrieztie sūtījumi, bet protams, ka joprojām ar vienādu kvalitāti un pilnībā jauni.

Zīmola līnija iegulst teju vai visos plauktos, konkurējot ar labi zināmu ražotāju drēbēm, piemēram, flaneļa krekli, peldkostīmi, kleitas ir galvu reibinošā klāstā, lai teju ikviens varētu atrast sev piemērotākās elegances nepieciešamību.

Toties, šā paša zīmola lielākais ieguvums ir modes kolekciju atbilstība aktualitātēm, un jaunumu sadaļā varēsi atrast visdažādākās sezonas kolekcijas. ASOS nav pats augstāk vērtētais kritiķu zīmols, tomēr tā galvenā priekšrocība ir zemā cena.

Sieviešu apģērbu sadaļā ieskaties kleitu klāstā. Izpārdošanu laikā tās vidēji var iegādāties vien par 15 - 20 EUR, un par šādu summu vilties vienkārši nebūs iespējams.

Vīriešu apģērbu sadaļa lieluma ziņā ir teju līdzvērtīga sieviešu izvēles iespējām un tā nav pārāk bieža parādība. Nav izteikta modes stilu, kā ļoti formālu vai pusaudžiem domātu "kaujiniecisku", šajā veikalā ir tādas stilas lietas, lai tās kopumā spētu apmierināt visu pircēju vēlmes.

ārzemju interneta veikali

Būtiski, ka neatkarīgi no jebkādiem parametriem pirkuma piegāde ir bezmaksas. Piegāde notiek apmēram 2 nedēļu laikā.

Bet, atbildot uz jautājumu - vai vienmēr vērts lai iepirktos? Ja vēlies iegādāties apģērbus atlaižu izpārdošanās, protams, šis būs labs risinājums. Ja vēlies pirkt stilīgas lietas jaunumu sadaļā, noteikti arī tajā vienmēr kaut kas interesants ir atrodams. Ja vēlies pirkt zīmolus, iespējams, atradīsi vēl lētākas vietnes, kurās to izdarīt. Bet lai nu kā, uzticamības ziņā ārzemju interneta veikals ASOS ir nepārspējams līderis, un tāds, noteikti, vēl arī ilgi paliks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru