Iepirkties ir vienkāršāk New Look

ārzemju interneta veikaliNew Look ir 3. lielākais tirgotājs, tā apģērbu veikali ir visā Lielbritānijā ar vairāk nekā 1100 iepirkšanās punktiem visā pasaulē. Šī zīmola 3 galvenie uzstādījumi ir - veidot stilu, zemo cenu uzturēšana un kvalitatīvas pircēju iepirkšanās pieredzes nodrošināšanu. Un tie nav tukši vārdi.

Etiķete kā ģērbšanās stils ir neverbāla saruna ar sabiedrību, saprotot tā būtiskumu, šajā veikalā iegulda individuālu darbu pie kompānijas sasniedzamajiem mērķiem, tamdēļ tas nesadarbojas ar fabrikām, kurās darba apstākļi ir nelabvēlīgi strādājošajiem.

ārzemju interneta veikali

Vien bez daudzām atsevišķām sadaļām, kas domātas vīriešu un sieviešu, tīņu un grūtnieču, korpulentu cilvēku vēlmju apmierināšanai, tiek vēl uzturēts modes blogs, lai apmeklētāji smeltos kreatīvas idejas labākai New Look modes kolekciju potenciāla izmantošanai. Uzzini par to, ko karstu valkāt aktuālajā sezonā, vai arī, kā radīt āķīgāko aksesuāru kombināciju, piešķirot jaunas vēsmas garderobē ar jau esošajiem līdzekļiem.

Lielo izmēru apģērbi arī ārzemju interneta veikalos ir samērā reta parādība, bet New Look ir uzdrošinājies izveidot tiem atsevišķu kategoriju. Tajā ir vienlīdz labas iespējas izvēlēties, jo tajā iekļauts esošais sortiments, kā piemēram, vairāk nekā 500 apavu modeļu un 50 kleitu.

Vīriešiem domātajā sadaļā atrodas kategorijas apaviem, krekliem un daudzām citam vajadzībām. Pateicoties apģērbu dažādajiem griezumiem un caurmēra neuzkrītošajām krāsām, kolekciju stila tendences pamatā raksturo vienkāršību, vienlaikus saglabājot ieturētu eleganci. Savas vēlmes realizēs kā lietišķa stila piekritēji, tā indivīdi pilnīgi bez jebkādām specifiskām prasībām.

Grūtniecēm New Look ir viena no retajām izdevībām, kur jebkuras nepieciešamās drēbes var iegādāties vienuviet, ieskaitot pat peldkostīmus. Izpārdošanās cenas grūtnieču krekliem noslīd pat zem 4 GBP, kas neapgrūtinās maku laikā, kad jādomā par daudziem papildu tēriņiem jau tuvākajā nākotnē.

Ja jaunu iedvesmu meklējumi Tev ir vienlīdz svarīgi, cik arī ietaupīt naudu, pašu lielāko iepirkšānās iegūsi izpārdošanas sadaļā. Visaktīvāk tā uzdarbojas pie 60 - 70 % vērtām atlaidem, piemēram, pie kleitām par 10 GBP.

ārzemju interneta veikali

New Look sadarbojas ar tikai ar tiem ražotājiem, kas ievēro labas prakses ražošanas standartus, šādi mēģinot kontrolēt darba apstākļus 3. pasaules valstīs. Veicinot industrijas ilgtspēju, atbalsta organizācijas par zaļo domāšanu un ir īpašnieks privātajam labdarības fondam, kas 3 gadu laikā ziedojis 750 000 GBP. New Look ir Tava iespēja iepirkties draudzīgā, labākās biznesa etiķetes standartiem atbilstošā uzņēmumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru