Boohoo.Com stilīgi & lēti apģērbi jauniešiem

Ko viņi paši par sevi saka: “Boohoo ir globāls interneta modes apģērbu pārdevējs, kas piedāvā tūkstošiem stilu no sieviešu un vīriešu apģērbu līnijām. Ja esi kopsolī ar to kas modē, pērc mūsu milzīgā klāsta sieviešu modes lietas ieskaitot kleitas, topus, trikotāžas adījumus, mēteļus, kurpes, aksesuārus, ja tu to vēlies – tad arī dabū! Mēs katru dienu izdodam līdz pat 100 jaunu stilu, tā kā vienalga ko tu vēlies – BOOHOO ir 24/7 labākais modes pasaulē!”. Cik ļoti iepriekš minētajam ticēt, aicinu novērtēt pašiem. Varbūt patiešām tā arī notiek?


Boohoo ir kārtējais Apvienotās Karalistes pavisam ikdienišķais apģērbu interneta veikals, orientēts jaunu cilvēku vēlmju piepildīšanai. It kā jau ar neko īpašu neizceļas, vien ar savu krāsainību un saudzīgo piegādes un apģērbu cenu. Ko tad labu var nopirkt? Dāmas atradīs sev kleitas, svārkus, augstpapēžu kurpītes, kungi – džinsu bikses, kreklus, šortus..Ir no kā izvēlēties.

Viena no pirmajām manis apmeklētajām sadaļām ir izpārdošanas sadaļa, ko apmeklēju sirojot jaunas lietas. Vīriešu sadaļa tāda pliekana, bet pavisam cita aina redzama ielūkojoties sieviešu apģērbu izpārdošanas zonā. Tā kā mani pēdējā sadaļa īpaši neinteresē, tad dārgo minūšu dēļ tajā ložņāt negrasos.

Pati burvīgākā iespēja – atķeksēt cenu intervālu līdz 10 britu mārciņām. Tā kā netaisos arī tur neko pētīt, tad nepastāstīšu cik ļoti interesanta vai garlaicīga tā viņiem izdevusies. Mani gan šāda sadaļa parasti uzrunā.


Twittera sekotāju skaits šiem ir 360 000 (!). Iespaidīgi. Facebook vēl vairāk – 2, 24 miljoni “like”. Vareni. Tas ir pierādījums, ka veikals ir uzticams, tam uzticas, un galu galā – tiešs novērtējums tā reputācijai. Man tas dotu zināmu stimulu iepirkties.

Dibināts vien 2006. gadā un jau no pirmā gada regulāri saņem prestižas godalgas. It kā priekš pircēja sīkums, bet tomēr patīkami. Dizaineriem ar to izdevusies laba iespēja kā izpaust savus talantus, un arī tie velta atzinīgus vārdus par veiksmīgās sadarbības iespējām (palasīt var pašā mājaslapā vairāk).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru