Garderobes gardais ēdiens - Sportsdirect

ārzemju interneta veikali Sportsdirect
Šoreiz ievedīšu mazā ekskursijā lielākajai daļai ārzemju interneta veikalu “šoperiem” zināmajā Sportsdirect. Daudz ko jaunu pastāstīt par to nespēšu, vien teikt vēlreiz to pašu, ka šis stāsts ir par sporta apģērbu interneta veikalu. Cenas…darbojās īpaši rūcoši - rēcošs izpārdošanu motors, kas saplosa gabalos visniknāko konkurentu piedāvājumus. Pilnīgi nopietni. Izpārdošanu laikā daļa preču maksā tik lēti, šķiet, tās ir nevis atlaides, bet gan mērķtiecīgi realizēts pasākums veikala virtuālo plauktu iztukšošanai.


Sportsdirect ir lielākais sporta apģērbu tirgotājs pasaulē un tam pieder vairāk nekā 1000 apģērbu zīmolu. Liels bija mans pārsteigums uzzinot, ka Pierre Cardin tiek ražots Baltkrievijā! Krekls maksāja apmēram sešas mārciņas un par tā kvalitāti nesūdzos. Tamdēļ arī tas spēj nodrošināt īpaši zemas cenas, jo tas pārpērk ar nozari saistītos zīmolus.

Sadaļas ir paredzētas sievietēm un vīriešiem un bērniem. Kas tajās labs atrodams? Nu, it kā viss. Kolekcijas golfam, skriešanai, futbolam, visdažādāko apavu izvēle. Sūtījumu piegādes izmaksas ir mainīgas, akciju laikā tā var būt par brīvu, visbiežāk sasniedzot noteiktu pirkuma summu.

Mana individuālā atsauksme - iepērkoties mazliet pietrūkst kādas īpašas sajūtas, ka būtu padomāts par ikkatru pircēju individuāli, pērkot preces tās var vienkārši pazust iepirkšanās laikā, ja tās citi pircēji būs izpirkuši. Salīdzinājumā ar Asos, kas pircēja groza saturu rezervē vienu stundu, tā notikt nevarētu, bet preces no virtuālajiem plauktiem pazūd vēja ātrumā. Piegādes laiks ir apmēram nedēļa, sūtījumu piegādi nodrošina DHL, kas arī piedāvā sekot līdzi aktuālajai informācijai. Dažreiz ir interesanti palūkoties, kā viens sūtījums apceļo teju pusi Eiropas, līdz nonāk galamērķī.


Sportsdirect ir populārākais sporta preču pārdevējs Apvienotajā Karalistē, un arī viens no populārākajiem ārzemju interneta veikaliem Latvijā. Ir arī dažas sliktās puses. Pirmkārt, Sportsdirect noteikti nav pats labākais darba devējs, un tā darbinieki var būt pārstrādājušies, kā rezultātā tiek sajaukti līdzīgi krekli, krāsas un tml., bet bieži tas gan nenotiek.

Kādas ir tavas atsauksmes? Droši atstāj tās komentāros!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru