Branch309 apavi sievietēm un vīriešiem!

ārzemju interneta veikali Branch309(Šis veikals ir beidzis savu darbību). Branch309 man noteikti ne ar ko īpašu savu cenu un piedāvājuma ziņā nešķiet. Bet, viena nozīmīga nianse, kas, manuprāt, atšķir no citiem, ir iespēja atgriezt preci 1 gada laikā, ja gluži labi nav iepatikusies. 

Nē, nu šis arī nav nekāds labdaris, kas pieņems atpakaļ lietotus apavus un tā iepirkties varēsiet bezgalīgi. Tiem ir jabūt tikai izmēģinātiem un atbilstoši higiēnas normām. Tas ir, zeķes pirms tam nomainiet un nemaz nemēģiniet ar tiem staigāt pa ielu. Kā tad naudu var dabūt atpakaļ? Aizpildiet preču atgriezšanas formu un nosūtiet atpakaļ. Viss.


Man sieviešu apavi eraisa domu tēlus, nu nekādi nemācēšu tos aprakstīt, īsumā - piedāvājums ir daudzveidīgs. No puķainām kedām līdz formāla rakstura puszābakiem. Gaumīgi, ērti, pieņemami un vispār, labi.

Apbrīnoju tos cilvēkus kuri nopērk baigos auto, spēdami tos uzturēt vien knapi, piedevām atsakās tādēļ no citām, vienkāršām lietām. Bet vēl vairāk tos, kuri necenšās ietaupīt naudu pērkot labas lietas. Nu, lūk, ja kāda neaptverama nepieciešamība liktu pirkt UGG zābakus, iegādātos tikai pēc cenu salīdzināšanas, citādi taču nebūtu gudri atbrīvot savu maku no pāris simtiem naudas vienību. Branch309 šos zābakus nopirkt var vien par vairākiem desmitiem eiro.

Salīdzinoši ar citiem ārzemju apavu interneta veikaliem, te būtiska nejēdzība ir augstā piegādes cena, turklāt jāpiemaksā par katru papildus vienību. Šāds piegādes izcenojums nav sastopams pārāk bieži. Studenti saņem papildus atlaidi 10 % apmērā, bet nav gan norādīts, vai šī iespēja attiecās tikai uz studējošajiem Apvienotajā Karalistē, tomēr daudziem no mums mīt paziņas tajās zemēs, pasūtot caur viņiem, atlaidi izdosies iegūt

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru