Liekam atsauksmes par Allbeauty!

ārzemju interneta veikals AllbeautyAllbeauty jebšu bijušais Cheapsmells, mainot nosaukumu atstājis iepriekšējās vērtības; zemo cenu līderis starp visiem kosmētikas un smaržu interneta veikaliem. Tas, protams, nav mainījis savu ārzemju atrašanās vietu un, pasūtot preces, varētu nākties maksāt nodokļus (parasti šis process notiek pasta nodaļā). Mājaslapā norādot valsti ir iespēja izvēlēties vai rādīt produktus, kas drīkst tikt transportēti uz Latviju, tādējādi pircējam tiek aiztaupīts vēl viens smadzeņu treniņš, vandoties interneta labumos.


Ierasti zināmi zīmoli - Giorgio Armani, Antonio Banderas, Gloria Vanderbilt, Elizabeth Arden, lancome, Max factor, Britney Spears un kas tik vēl ne. Man, patiesībā, nav ne jausmas kādu problēmu risināšanai katrs zīmols domāts, ko tas dara un nedara. No kosmētikas neko nesaprotu vispār. Kāpēc tad piedāvāju? No personīgās pieredzes zinu, ka sievietēm parasti pašām zināms labāk, kādas uz sejas smērējamās zaptes ir nepieciešamas. Tamdēļ atliek tikai no plašā klāsta paņemt sev īsto.

Atrast var arī kārtējo bioloģiski – eko – dabai – ķermenim – prātam draudzīgo zarazu, tomēr Allbeauty attiecīgās nišas kosmētikas preces nav pārstāvētas tik kuplā skaitā, kā citos ārzemju kosmētikas interneta veikalos.

Zemāk minēto padomu iegaumējat arī iepērkoties Amerikā..

Atverot mājaslapu, uzreiz acīs iekrīt izpārdošanas zona, bet nav gan jātrako dēļ atlaidēm un jāķer viss pa rokai, tām, kā sacīt jāsaka, kājas nepieaugs un nekur neaizbēgs, tiklīdz kā beigsies vienas, drīz būs atkal citas.

Tā kā lai uzrakstītu šo estētiski filozofisko pārspriedumu par, manuprāt, n-to ārzemju kosmētikas interneta veikalu, bija pat nācies meklēt atsauksmes, vienā vārdā varu uzrakstīt – viss ir kārtībā. Nepārdod neorģinālas preces, bet termiņi dažām pircējām sagadījušies ne pārāk tālu no beigām.

Pieļaujot mazu brīdi nopietnības, secinu, ka ja tiek meklēta iespēja apdāvināt kādu, tad lai uzdāvinātu klasisku lietu – smaržas, Cheapsmells, tpfu, AllBeauty būs īstā vieta lai turp iegrieztos un izvēlētos.

Par piegādes iespējām. Neko daudz nezinu, jo pats neizmantoju. Minu, ka piegādā +/- 2 nedēļu laikā. Ja tiek iztērēti 50 GBP (Lielbritānijas mārciņas), tad piegāde uz veikala rēķina. Citādi – maksā ragā vēl 3, 95 mārciņas. Ļoti demokrātiska cena.

Liekam atsauksmes par Allbeauty! Tā varēs padalīties ar iepirkšanās pieredzi, un padarīt to labāku citiem!

2 komentāri:

  1. It kā jau mājaslapā var izvēlēties nerādīt produktus, kas uz Latviju piegādāti netiek. Smaržas tik un tā rāda, tiesa, neesmu mēģinājis novest līdz checkout'am. Tad, kad šo aizliegumu ieviesa, šķiet, tad gan rādīja mazāk preču.

    AtbildētDzēst