Mandco – tavu apģērbu pasaule

Mandco ir izdevīga ārzemju iepirkšanās vietne. Šis interneta veikals nodrošina gan zemas cenas, gan arī pieejamu piegādi, ja pirkums sasniegs 50 britu mārciņu atzīmi, tad viss nopirktais tiks piegādāts bezmaksas.

Ko labu tajā var atrast? Atļaušos pateikt, ka pieejams tik pat kā viss. Sievietēm svārki, blūzes, kleitas, bet vīriešiem krekli, bikses, džemperi, zeķes. Nozīmīgi, ka ir arī atsevišķa sadaļa lielo izmēru valkātājiem, tā kā sev derīgos izmērus atradīs arī “nestandarta” formas cilvēki.

Interesanta atšķirība arī atsevišķā sadaļa apģērbu aksesuāriem. Tā ir sadalīta vēl sīkākās kategorijās, kā aproces, auskari, kaklarotas, gredzeni. Izvēle kopsummā nav maza, un sastāv no aptuveni simts vienībām.


Vēl kāda interesanta nianse ir kategorijas pēc istabām. Piemēram, vannas istabai tiek piedāvāti attiecīga stila aizkari, mīksti dvieļi. Virtuvei galdauti. Dzīvojamajai telpai dažādas, interesantu apdruku spilvendrānas. Bērnu istabai piemērota gultas veļa, sākot no mīļiem lācīšiem līdz komiksu varoņiem. Tas taču būtu visnotaļ jauki, vai ne?

Ar 50 gadus senu stāstu mūsdienās?

Mandco tika dibināts 50 gadus atpakaļ kā ģimenes bizness, vien dažu darbinieku pavadībā. No sešiem nelieliem veikaliem tas nu kļuvis gandrīz 300 iepirkšanās punktu plašs, kas šodien nodarbina gandrīz četrus tūkstošus cilvēkus. Tas, manuprāt, ir liels sasniegums kas raisa atzinību tik un tā, bet par spīti tam, visnotaļ plašais apģērbu interneta veikals vēl joprojām nav starp zināmākajiem latviešu pircēju vidū.

Kāpēc iepirkties Mandco?

Godīgi sakot es pat nezinu, tamdēļ atbildi varu sniegt tikai vispārīgu - te jādomā par nepieciešamību, ja salīdzināti citas iepirkšanās vietnes un atrasts vajadzīgais. Es taču nevaru zināt, kas nu katram ir tas nepieciešamais. Varu uzsvērt būtiskākos ieguvumus – salīdzinoši zemās cenas un pieejamā piegādes cena, vai pat bezmaksas, ja iepērkaties par 50 britu mārciņām.


Manuprāt, ir vērts vismaz ieskatīties, ja kādam ar šo veikalu ir bijusi pieredze, tad laipni aicināts komentāros atstāt savu atsauksmi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru