Meklē savas idejas dāvanām IWOOT

ārzemju interneta veikals IWOOT
Šoreiz pastāstīšu nevis klasiski par kādu kārtējo apģērbu interneta veikalu, bet gan vietu, kur meklēt idejas dāvanām! IWOOT ārzemju interneta veikals ir, jo arī tu vienkārši tādas dāvanas nespēj nevēlēties - I want one of those – es gribu vienu no tiem! Parasti pirms pērkam dāvanas jāatrod idejām tām, bet te gluži vienkārši vairs nebūs jālauž galvu, jo IWOOT pats ir viens liels ideju kauss.


Vēlies plēst jokus? Te priekš tā atradīsi smago artilēriju, ko pat grūti aprakstīt vienkāršos teikumos. Arsenālā ietilpst sākot no tālvadības foto pultīm priekš viedtālruņiem, beidzot ar oriģināli aprakstītām piedauzībām uz krūzītēm.

Piedāvājumā oriģināli apdrukātas zeķes futbola apavu krāsā. Jebkurā gadījumā tās sagādās prieku sportiska dzīvesveida piekritējiem, jo vienkārši izrausīs smaidu sejā jebkur un ikvienam. Turklāt viens izmērs, kas der visiem. Tiesa gan, neesmu pārliecināts, vai tas attiecās arī uz ļoti mazu un ļoti garu pēdu īpašniekiem.

Iespējams, izdomāts oriģinālākais durvju turētājs pasaulē. Aplūkojat šo it kā nomesto saldējumu - uz mata atgādina kāda aizmāršīgo un neveiklo rīcību. Tomēr tas tā gluži viss nav, jo tam ir pat ļoti praktisks pielietojums, un ir tikai vēl viens izdevies joks! Tā noteikti nebūs tāda dāvana, par kuru priecāties vien vienu reizi, līdz apniktu.

Šis mazais popkorna aparātiņš ar izliekto krūku iemetīs popkornu taisni traukā. Tiec pie svaigi gatava popkorna pēc triju minūšu gatavošanas. Tas savu mazo izmēru dēļ novietojams uz galda jebkur dzīvojamās telpās. Viens tā lielais pluss – nav nepieciešams gatavošanai izmantot eļļu, kas tā maltīti padara mazliet veselīgāku!

IWOOT devīze ir vienkārša – lietas, bez kurām Tu vari iztikt, bet Tev tās ļoti, ļoti vajag! Šis ir vēl viens lielisks ārzemju interneta veikals, kura plašais piedāvājums sniegs iespēju vēl vairāk iepriecināt pilnīgi ikvienu! Man ļoti patīk mājaslapā esošā atsauksmju sadaļa par katru produktu, kas tiek aktīvi izmantota, stāstot par konkrētās lietas atbilstību aprakstītajam un katra gaumei individuāli. Nozīmīgs ieguvums ir bezmaksas piegāde uz Latviju, ierakstītā sūtīšana, ja pirkums pārsniedz 75 britu mārciņu atzīmi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru