Footasylum apavu valstība ikvienam

Sieviešu apavi, vīriešu apavi un bērnu apavi. Ko šis ārzemju apavu interneta veikals pats par sevi saka:

“Footasylum tika dibināts 2005. gadā un šobrīd pārdod no 32 skatlogu veikaliem visā Apvienotajā Karalistē. Footasylum sevi padarījis par vienu no lielākajiem vārdiem modes apģērbu un ielu sporta apģērbu iepirkšanās pasaulē. Footasylum’ā mums ir pirksts uz pulsa no ielu sporta modes scēnām, un mēs vienmēr lūkojamies pēc jauniem zīmoliem. Ja te kaut kas būs tā vērts lai runātu par sporta un ielu modes vīziju, mēs būsim pirmie, kuri par to kliegs!”. Te iepirkšanās idejas ir vairākos simtos, jo vienkārši tik daudz modeļu piedāvājumā.

ārzemu interneta veikals Footasylum

Tā kā personīgi esmu lasījis desmitiem, ja ne pat simtiem līdzīgu aprakstu, tad arī šis priekš manis ir tipisks blā, blā, blā paraugs. Īsumā es gribētu teikt, ka piedāvājums patiešām ir ļoti plašs un daudzveidīgs. Cenas ir drīzāk viduvējas, nevis necik lētas (atskaitot sale sadaļu), tāpat piegādes cena šobrīd ir 11, 5 € pa Eiropu. Manuprāt, tā ir pieņemama.

Grūti pat uzskaitīt visus zīmolus, jo tie aptuveni no 100 – 150, bet tas jau kļūst interesanti ikvienam. Visus nosaukt nespēšu, ko nemaz netaisos darīt. Jums kaut ko izsaka, piemēram: Gandys, Cruyff, Anticulture, Damaged Goods, Calvin Klein, Antony Morato, Armani Jeans, Beck & Hersey, Adidas Originals, Antioch? Man, piemēram, ļoti maz. Tāpēc nemācēšu neko par tiem pastāstīt.

Vēlreiz īsumā – atradīsiet tik pat kā visu. Dažādām situācijām un neskaitāmām nepieciešamībām. Formāliem un neformāliem notikumiem. Ātriem brīžiem un pārdomātām situācijām. Kā es to zinu? Nu ko gan citu gaidīt no vairāku simtu zīmolu pārdevēja.


Par atsauksmēm un piegādi

Es tiešām nezinu vairāk kā vien paši sevi aprakstījuši. Varbūt jums ir kādas atsauksmes? Tad laipni aicināti esat ar tām dalīties, atstājot zemāk komentāros. Jebkurā gadījumā, neizskatās pēc nekāda vienas dienas veikala, kurš pēc preces pasūtīšanas varētu pazust ar galiem. Izvēle ir pienācīga, tamdēļ vērts mēģināt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru