Free delivery un izskaties fantastiski ar Lookfantastic!

lookfantastic kosmētikas interneta veikals
Varu saderēt, ka tiem, kuri iepērkas ārzemju kosmētikas interneta veikalos, ir jau zināms Lookfantastic. Es neesmu iepircies tajā ne reizi, tamdēļ mans stāsts par to varētu arī kādam nešķist interesants.

Tad nu lūk - LookFantastic ir plašs, cenu ziņā pieņemams kosmētikas interneta veikals, un īpaši gribētos izcelt tā bezmaksas piegādi jebkuram pirkumam. Te piedāvājums sejai, matiem, nagiem un ragiem (joks). Jā, starp citu, atsevišķa sadaļa vīriešiem, šis un tas bērniem, un elektroierīces.


Reiz sensenos laikos pastāvēja tāds Lookmantastic, tas bija šā paša veikala brālis, līdz to viņi izdomāja aizklapēt, bet kosmētika vīriešiem ir atceļojusi no tiem plauktiem uz šiem, dalījumā pa kategorijām: skūšanās piederumi, matiem, ķermenim, elektronika, smaržas, veselībai dzīves stilam.

Uzmetot acis visai mājaslapai, tā atgādina modes žurnālu. Šķiet, tās autori pacentušies atdarināt skaistuma kulta žurnālus, bet kas ļoti labi, manuprāt, izdevies. Apakšā bloks kurā redzams – what people are buying right now. Interesanti taču, vai ne?

Nedrīkst palaist garām OFFER un SALE sadaļas. Citādi atlaides un zemākas cenas paskries garām ne acis nepamirkšķinājušas. Cik desmitu, ja ne pat simtu zīmolu tas tirgo, lūk, uzspiežot uz kategorijām, redzēsiet TOP zīmolus. Tam tā kā būtu jāatvieglo izvēli.

Elektronikas sadaļā droši radīsiet idejas kā uzlabot savu izskatu vai pielietot esošās skaistuma kopšanas zaptes efektīvāk. Tam taču arī visa tā elektronika domāta, lai būtu vieglāk un ērtāk. Iekārtu klāsts plašs. 


Kādas būtu atsauksmes?


Tas ir tik tiešām grūti aprakstīt kosmētikas interneta veikalus. Ko labu par to varu pateikt, kad viss jau šķiet pateikts?  Par pašu veikalu daudz vairāk pastāstīt nespēju. Katram pašam tajā jāieiet, jāizjūt, cik ļoti nepieciešams tas preču klāsts katram ir. Šis jebkurā gadījumā būs laba alternatīva daudzām citām mūsu pašu vietējām tirdzniecības vietnēm, tā kā piegāde ir bez maksas. Cenu salīdzināšanu neveicu, šķiet, tās varētu būt viduvējas. Šad un tad mājaslapā tiek izziņotas atlaides ar speciālu kodu vai tie vienkārši tādu nosūta uz e-pasta adresi tiem, kuri pierakstījušies jaunumu saņemšanai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru