Echemist – skaistuma un veselības virtuālā aptieka

Echemist ārzemju interneta veikalsLabā ziņa par Echemist – starptautiskā bezmaksas piegāde visiem pirkumiem virs 20 britu mārciņām. Otra labā ziņa, ka papildus skaistuma precēm atrodas arī farmācijas skapis un vēl viens veselīgākam dzīvesveidam. Piedāvā pat tik interesantas lietas kā ekoloģiskus grīdas tīrītājus. Jāpiemin, ka Echemist kopsummā nemaz nav dārgs kosmētikas interneta veikals, un dažreiz pircējiem pie pasūtījuma pievieno kosmētikas paraudziņus. Lai dzīve interesantāka.


Farmācijas skapī sadaļas smēķēšanas atmešanai, ceļošanas līdzekļi, diagnosticējošie rīki, pēdu kopšanai, kaut kas acīm, dzīvnieku kopšanai un man mazāk saprotamie “feminine care” (sieviešu lietas) un “common conditions” (noteiktu problēmu risināšana).

Veram vaļā veselīgā dzīvesveida skapi – vitamīni, uztura bagātinātāji, augu uztura bagātinātāji, locītavu kopšana, minerālvielas, gremošanas uzlabošanai, zobu aprūpei, sporta uzturs, aromātterapijām un eko draudzīgās lietas. Šādu abu skapju esamība mazliet atšķir šo veikalu no citiem ar kosmētiku saistītajiem zīmoliem un atzīšos, ka veselīgā dzīvesveida skapi nemācēšu novērtēt caur savu jau tā subjektīvā skatpunkta prizmu, nu, nav man ar šādām lietām bijusi darīšana. Jebkurā gadījumā tā piedāvājums ir plašs un gana specifisks.

Zīmoli te arī daudz un kas interesanti, ka arī mazāk zināmi. Tā teikt, nav ko ar standarta produkciju tikai sapīties. Piemēram, Blepha, Nurofen, Dermatix, Mama Mio, Jet ease, Gaviscon, Scholl, Johnson's un vēl daudz citu. Es no tiem atpazīstu vien divus.

Scholl ražo šādu te elektrisko pēdu skrubi, bet diemžēl, šis kosmētikas interneta veikals to nepiedāvā. Latvijā tā cena ir ap 40 €. Ir redzētas arī tam alternatīvas, bet šobrīd nevienu gan nosaukt nespēšu.

Veikala labajā pusē ir divas podziņas – īpašie piedāvājumi un zīmoli. Īpašo piedāvājumu sadaļa nav diez ko saistoša, jo nocenoti ir tikai konkrēti produkti, nevis konkrēta preču grupa. Zīmolu sadaļā ir apmēram 30 vienības. Par tiem kā jau teicu – daudz nezinu.


Par piegādi un atsauksmēm

Sola 10 darbdienu laikā visu piegādāt, bet ir dzirdēts, ka tas notikt varot arī vēl ilgāk. Atsauksmes pašu angļu vietnēs ir visnotaļ labas, vērtējumi tuvu maksimālajiem. Tomēr viss ir individuāli pašiem jāizzina.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru