Sieviešu apģērbu interneta veikali

Cik gan apģērbu veikali sievietēm ir internetā? Neskatāmi daudz. Turklāt ne visi ārzemju veikali mājo Eiropā un ne visi, kas sūta preces uz Latviju, iepriecina ar saudzīgu piegādes cenu. Tamdēļ pacentos, lai šis saraksts ar adresēm būtu nevis garš, bet gan noderīgs.

www.dorothyperkins.com ir nopietna un nopietnu sieviešu izvēle. Ja reklāmas pēc jāpaliela, tad tā ir mode ar garantiju būt kolosālai. Nu, kas cits var būt no stipri viduvējas kvalitātes precēm, kuru radījuši dizaineri tā, lai kurpes varētu pieskaņot pie svārkiem vai kleitas? Un to iespēju te ir patiešām daudz, meklēt idejas tādām vai citādām drēbju kombinācijām. Ak, jā, vecais labais triks ar cenām – jaunās kolekcijas pēc dažiem mēnešiem kļūst lētākas. Tā kā mans siltais ieteikums neķert un negrābt visu jauno, plauktus taču veikals papildinās!. Svarīgi iepērkoties zināt, ka cenas kopsummā ir zem viduvējā līmeņa.

www.selectfashion.co.uk būs neliels jaunatklājums latviešu pircējiem, bet, kaut arī nav vēl ļoti populārs ar savu, manuprāt, fantastisko izpārdošanas sadaļu spēs aizraut ne vienu vien pircēju. Varētu šo pat uzskatīt par alternatīvu izvēli Dorothy Perkins, jo šis ar nespecifiskāku modes piedāvājumu, tomēr spēj piedāvāt ne mazāk interesantu apģērbu un aksesuāru klāstu un pat ar vēl draudzīgākām cenām, tostarp atlaides un akcijas norisinās cauru gadu, kas ļauj ietaupīt vēl vairāk.

www.boohoo.com ir viennozīmīga jaunu cilvēku izvēle. Sieviešu drēbes izstaro košumu un praktisku, modernu stilu. Viegli, saulaini un izskatīgi – neko vairāk taču nevajag! Starp citu par kvalitāti es neko pateikt nevarēšu. Vienkārši nav ideju. Eju nu zini, it kā jau ļoti lēti apģērbi var nebūt arī labi, bet cik bieži tā gadās? Ja man vajadzētu riskēt starp Boohoo un Ķīnas interneta veikaliem, tad pirmais neapšaubāmi būtu zemāka riska zonā.

Ja ar šiem trim tomēr nav gana un vēl meklē sieviešu apģērbus internetā no Anglijas, droši aplūko pilno sarakstu blakus esošajā lapā! Cerams, ka tava iepirkšanās pieredze būs veiksmīga un padalīsies ar atsauksmi komentāros!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru