Sportsdirect piegādes maksa un laiks

sportsdirect piegādes laiks un izmaksasMan jau sāk šķist, ka jautājumu par Sportsdirect ir vienmēr vairāk nekā atbilžu. Paši vien viņi vainīgi, jo vismaz piegādes izmaksas tiek mainītas itin bieži. Esmu reiz pat Ziemassvētku atlaižu laikā nemaksājis par piegādi neko, vienīgais noteikums bija iztērēt pirkumam nieka 50 mārciņas. Ērti aplūkojiet aktuālo piegādes maksu tieši līdz jūsu mājām šeit.

Tagad mazliet pa punktiem. Pirmkārt, preces tiek nodotas DHL kurjeram, pēc kā apmēram 5 dienas tās ceļo līdz Latvijai. Otrkārt, ja tās piegādās Latvijas Pasts, tās netiks nogādātas “marinēšanai” slavenajā šķirošanas cehā, bet gan uzreiz Express pastam. No ienākšanas Latvijā līdz sazināšanai ar klientu par vēlamo piegādes laiku šķir viena darbdiena. Treškārt, DHL ir tāda iespēja kā delivery tracking. Ja kāds vēl nezin kas tas tāds par zvēru ir, tad pateikšu, ka tas ir unikālais numurs, ko ievadot jums uzrādīs jūsu paciņas iepriekšējo atrašanās vietu un aktuālo virzienu. Tad nekāda stresa nav.

Lai nebūtu nepatīkamu pārsteigumu..

Obligāti pārbaudiet sūtījuma saturu pirms to pieņemat! Būsim atklāti, no visiem angļu apģērbu interneta veikaliem šis izceļas arī ar pāris trūkumiem. Kā esmu nopratis, viņiem ir liela personāla mainība un darbiniekiem liek strādāt virsstundas, tamdēļ tas atsaucās uz komplektēšanas kvalitāti. Esmu saņēmis līdzīgus kreklus un citās krāsās pasūtīto vietā (tā gan gadījās tikai vienreiz). Lai izvairītos no neveiksmēm, vienkārši atverat paciņu un, ja pamanāt sūtījuma neatbilstības – atsakāties to pieņemt. Pastniekam ir pienākums par to noformēt attiecīgu dokumentu. Arī atpakaļ sūtīšanu iespējams pārbaudīt ar tracking kodu.

Par naudas un sūtījuma atgriešanu


Ja noticis augstāk minētais gadījums, tad viņiem ir pienākums kompensēt piegādes izmaksas. Cik ilgs laiks paies līdz naudas atdošanai? Paši runā par 7 dienām pēc pakas atpakaļ saņemšanas. Kā atgriezt negribētās preces atpakaļ? Šis laiks ir 14 dienas. Par to informāciju lasāt šeit

Pēc pieredzes zinu, ka komunikācija ar viņiem notiek lēni. Ja esat jau veicis pasūtījumu, kuru gribat atcelt, operatīvi tas diezin vai izdosies. Nāksies vien atteikties no piegādes, un Sportsdirect sola kompensēt visas izmaksas.

Ja tomēr ir problēmas, kuras neizdodas atrisināt un par tām ir atbildīgs veikals, tad jāvēršas ar sūdzību ECC Latvia.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru