USB bluetooth un WiFi cenu apskats

usb bluetooth un wifi no aliexpress
Esmu laikam iekritis azartā pētīt Aliexpress piedāvājumu, tamdēļ pie reizes salīdzināju visādus nieciņus ar zemākajām cenām Salidzini.lv. Nav jau gluži tā, ka no ķīniešu interneta veikaliem būtu jāpasūta tikai izmaksu dēļ, bet arī ar to pietiek pirkuma izdarīšanai.

Kā jau rakstīju, pirms dažām nedēļām veicu savu pirmo iepirkšanos Aliexpress, pasūtot bluetooth bezvadu austiņas Syllable G600, un kas man neizmaksāja pat 15 eiro! Šis arī pamudināja veikt izpēti, kuras secinājums ir viens – iepirkties ir krietni izdevīgāk, nu, uzminiet, kur? Pievērsiet uzmanību, ka cenas laika gaitā var mainīties.
usb bluetooth adapter


1.USB bluetooth uztvērējs


Kas tā īsti ir par mantiņu? Pastāstīšu tiem, kuri varbūt nezin. Tā ir bezvadu tehnoloģija, kas ļauj klausīties mūziku, spēlēt spēlītes starp tīklā saslēgtiem telefoniem, lietot interneta pieslēgumu bez vadu palīdzības aptuveni 10 metru rādiusā. USB bluetooth ir vispopulārākais risinājums bezvadu audio ierīču savienošanai ar personālo datoru.

Cena, meklējot Salidzini.lv: sākot ar 1,45 eiro. Priekšrocība: preci saņemt varat tūlīt. No tā gan nebūs liela ieguvuma, ja to būs nepieciešams izmantot ar kādu lietu, kas arī tiek pasūtīta kādā no ārzemju interneta veikaliem vai tirgiem.

Cena, meklējot Aliexpress: sākot ar 78 USD centiem. Priekšrocība – zemā cena, protams, mīnuss – piegādes laiks. Toties nav jāmaksā par piegādi un visticamākais, ka tā tiks iemesta pastkastītē savu mazo izmēru dēļ – nebūs jātērā laiku ejot us pasta nodaļu pakaļ.

Verdikts: ietaupījums aptuveni 50%.

2.USB WiFi uztvērējs


usb wifi adapter
Šis mazais rīks domāts vairāk stacionāro datoru īpašniekiem, kuriem apnikuši vadi un vēlās atrisināt mudžekli ieviešot WiFi rūteri. Tieši tā arī parasti viņi nonāk līdz USB WiFi nepieciešamībai. Pats šo mazo verķi pasūtīju caur eBay daudzus gadus atpakaļ, un tas kalpo lieliski.

Cena, meklējot Salidzini.lv: sākot ar 5 eiro. Vai gribat tos tērēt? Ja nu kādam vienīgi vajag uztveršanu tagad un tūlīt, bet citādi vienkārši notiks naudas šķērdēšana, jo ķīnietis par šādu naudu var atļauties vismaz četras rīsu bļodiņas ar piedevām.

Cena, meklējot Aliexpress: sākot ar 1.70 USD un bezmaksas piegāde komplektā. Turklāt arī šis USB pa taisno tiks iemests pastkastītē un nebūs jānāk uz pasta nodaļu tam pakaļ. Ja maks laimīgs, ķīnietis laimīgs, pats laimīgs, tad kāpēc ne?

Verdikts: ietaupījums aptuveni 3,5 reizes

Noslēgumā - taupīt ir forši


Par tādiem ļoti maziem ikdienišķiem sīkumiem aprakstītais vien ir, bet pietiekoši patīkami lai ietaupītu naudiņu pat uz maziem nieciņiem. Ja jums ir bail un neziņa kā iepirkties AliExpress, tad es ieteiktu sākt ar šiem mazajiem pirkumiem, jo riskēt ar centiem taču nevienam no mums nebūtu žēl. Arī uz šiem mazajiem pirkumiem attiecās pircēju aizsardzības garantijas, tādējādi tas ir veids kā spert pirmos soļus. Tāds sākums priekš drosmīgajiem.

Piegādes laiki mēdz būt dažādi. Man no Ķīnas nekas ātrāk par 10 dienām nav atnācis, bet ilgākais bijis jāgaida aptuveni 50 dienas. Te jāatzīst, ka pārdevēji nespēj kontrolēt piegādātāju kravu ceļus, ja tiek izmantota standarta (visbiežāk tā ir bezmaksas) piegāde, tamdēļ vainot viņus pie ilgiem termiņiem nebūtu prātīgi, kas nereti tiek veikta ar konsolidēto kravu palīdzību, t.i. sūtījumi tiek ievietoti brīvajās kravās un šī iemesla dēļ sūtījumu piegādes laiki ir nepgronozējami vidēji 45 dienu intervālā, bet zināmā mērā iepirkšanās internetā domāta priekš pacietīgajiem.

1 komentārs: